Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΣΑΔΙΚΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

ΠΟΣΑΔΙΚΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ -ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΑΪΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ-, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ «ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ! ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ «ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ» ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!