Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Αντιιμπεριαλιστική Αντίσταση-Επανάσταση στη Μέση Ανατολή με όλα τα μέσα

Δεν υπάρχει άλλη απάντηση στον πόλεμο και το ναζιφασισμό του ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού έξω από την επαναστατική, με όλα τα μέσα -και τα πολεμικά-, στη Μέση Ανατολή, την Ουκρανία και όλο τον κόσμο.

Άμεσο, επαναστατικό δημοκρατικό διώξιμο των αμερικάνων και του ΝΑΤΟ και ανατροπή της κυβέρνησης που τους υπηρετεί στην Ελλάδα και που έχουν κηρύξει τον πόλεμο και το ναζιφασισμό στην περιοχή, βάζοντας αντεθνικά τη χώρα σε πολεμικούς κινδύνους: Με πολεμικές προετοιμασίες (βλέπε τώρα κατοχή Ελευσίνας από αμερικάνους) και συνεχή πολεμικά ανακοινωθέντα και δράσεις, που προκαλούν παρόμοιες από την άλλη πλευρά. Το ίδιο να γίνει σε όλες τις εμπόλεμες περιοχές-χώρες και στον κόσμο.

Άμεση Διαρκής Ειρηνική, Επαναστατική Αντιιμπεριαλιστική-Αντικαπιταλιστική και Σοσιαλιστική Συνύπαρξη και Ομοσπονδία των λαών και εθνών των εμπόλεμων περιοχών.

Ο ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός, δεν επιτρέπει καμιά ειρηνική λύση στα εθνικά προβλήματα, με πολεμικά και ναζιφασιστικά μέσα, με δολοφονικές ναζιφασιστικές κυβερνήσεις και πρακτικές, σε όλο τον κόσμο, με τωρινή αιχμή του δόρατος (μπούμερανγκ εναντίον του την ίδια στιγμή) στην Ουκρανία και το Ισραήλ, με τις δολοφονικές, διεφθαρμένες και ναζιφασιστικές κυβερνήσεις των υπόδικων Ζελένσκι-Νετανιάχου. Απέναντι στον ολοκληρωτικό δολοφονικό πόλεμο του ιμπεριαλισμού εκεί και σε όλο τον κόσμο, εδώ και έναν αιώνα, με αποκορύφωμα τους Α και Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα τον Διαρκή Γ Παγκόσμιο Πόλεμό του, η απάντηση ήταν, είναι και θα είναι η Αντιιμπεριαλιστική-Αντικαπιταλιστική Αντίσταση κι Επανάσταση, με όλα τα μέσα, όπως αυτά που χρησιμοποιεί η Παλαιστινιακή Επαναστατική Αντίσταση και ο Ηρωικός Παλαιστινιακός Λαός. Με τη συμπαράσταση όλων των λαών του κόσμου, όπως το δείχνουν οι τεράστιες διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε όλο τον κόσμο, στις ίδιες τις ιμπεριαλιστικές-καπιταλιστικές χώρες, ΗΠΑ, ΕΕ, Ελλάδα. Έχοντας οι λαοί σαν κέντρο Αντίστασης κι Ανατροπής του ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού και του πολέμου-ναζιφασισμού του, τη Λαϊκή Κίνα και τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Όπως και κάθε προηγούμενο καθεστώς ατομικής ιδιοκτησίας, δουλοκτησία και φεουδαρχία, στην κρίση αποσύνθεσης και κατάρρευσης-ανατροπής τους είχαν για την επιβίωσή τους μόνο τον πόλεμο και τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στην ανθρωπότητα, με όλα τα μέσα, έτσι και ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός είναι σε τέτοια κρίση αποσύνθεσης και κατάρρευσης-ανατροπής του από το σοσιαλισμό, που έχει σαν μοναδικό του μέσο επιβίωσης το πολεμικό και ναζιφασιστικό ενάντια στην ανθρωπότητα. Σ’ αυτή την κρίση αποσύνθεσης, κατάρρευσης κι ανατροπής είναι που παραδέρνει και η διεφθαρμένη και προδοτική γραφειοκρατία της αριστεράς κάθε απόχρωσης που υπηρετεί τον καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό, τα σχέδια, τις προετοιμασίες και τις δράσεις του (όχι τα Κόμματα και οι Ομάδες της Αριστεράς που αυτά Αναγεννώνται από τις στάχτες της γραφειοκρατίας τους, σαν ιστορική ανάγκη, μαζί με το σοσιαλισμό που αντιπροσωπεύουν και που έχει γεννηθεί και γιγαντώνεται εδώ και έναν αιώνα). Ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός αποσυντίθεται, καταρρέει κι ανατρέπεται, εξαφανίζεται οριστικά από την ιστορία, η Αριστερά αποσυντίθεται παροδικά από τη γραφειοκρατία της, αλλά Αναγεννάται μέχρι το σοσιαλισμό.

Τελευταίες εκφράσεις αυτής της αποσύνθεσης της γραφειοκρατίας είναι αυτό που συμβαίνει με τη γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ και τον «συστημο-κατέβατο» Κασελάκη, όπως τον έχουμε χαρακτηρίσει ήδη, αλλά και η αδυναμία κοινής ανακοίνωσης από την 23η Συνάντηση των Κομμουνιστικών κι Εργατικών Κομμάτων. Όπου μια χούφτα διεφθαρμένων και προδοτικών γραφειοκρατών, ανάμεσά τους και του ΚΚΕ (με τις δήθεν «ίσες αποστάσεις» από έναν δήθεν πόλεμο ανάμεσα σε ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Με ανύπαρκτες «ίσες αποστάσεις», που ξεκινάνε στον χάρτη από ένα γεωπολιτικό σημείο του ΚΚΕ, την Ελλάδα, πηγμένο στα πολεμικά όπλα και δράσεις του αμερικανονατοϊκού  ιμπεριαλισμού, άρα αντικειμενικά ή και συνειδητά ορισμένοι τομείς, όπως η Παπαρήγα, ταυτισμένο με τον «υπαρκτό» στην Ελλάδα ιμπεριαλισμό!!!), εμποδίζουν και σαμποτάρουν, αντικειμενικά -ή και συνειδητά από ορισμένους τομείς της γραφειοκρατίας-, προς όφελος του καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού, την ανάγκη και τη δυνατότητα για την πορεία προς τη Νέα Κομμουνιστική Διεθνή.

Η ανθρωπότητα όμως επιβιώνει και θα επιβιώσει και θα συνεχίσει να μεγαλουργεί γιατί υπάρχει η εθνική, περιφερειακή και παγκόσμια ταξική, επαναστατική, αντικαπιταλιστική-αντιιμπεριαλιστική και σοσιαλιστική επανάσταση σε όλο τον κόσμο. Με τα αναγκαία και δυνατά, υπαρκτά αντικειμενικά και σύντομα συνειδητά αντιιμπεριαλιστικά-αντικαπιταλιστικά Μέτωπα της Αριστεράς και των Εργατικών κι Επαναστατικών Κρατών σε κάθε χώρα, περιοχή και τον κόσμο. Είναι τέτοια και σ’ αυτά τα Μέτωπα που πρέπει να δημιουργήσει και να συμμετάσχει η Αριστερά στην Ελλάδα, όλων των αποχρώσεων, κομμουνιστική, σοσιαλιστική, ριζοσπαστική, οικολογική, εξωκοινοβουλευτική, εθνικοαπελευθερωτική σε κάθε περίπτωση. Ξεκινώντας από την άμεση ανατροπή της «βασιλικότερης του βασιλιά» ιμπεριαλισμού πολεμικής και αντεθνικής (βλέπε φωτιστική σημαία του κράτους δολοφόνου Ισραήλ στη Βουλή των Ελλήνων!!!) κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και ξεκινώντας επίσης από την Αριστερή Αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στην προηγούμενη και τωρινή, ανοιχτά φιλοκαπιταλιστική-φιλοϊμπεριαλιστική γραφειοκρατία του. Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και ναζιφασισμός «δεν πεθαίνει από μόνος του, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ».

ΕΚΚ (Τ-Π), 25/10/2023